Організаційне забезпечення управління інвестиційною привабливістю автотранспортних підприємств - Левченко, Я. С.; Levchenko, Yaroslava (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Предметом роботи є наукові підходи та економічний інструментарій організаційного забезпечення управління інвестиційною привабливістю (ІП) АТП. Метою роботи є впровадження системи управління ІП АТП шляхом застосування системно-цільового підходу. Для досягнення поставленої мети у роботі були використані такі загальнонаукові і спеціальні методи і прийоми дослідження: теоретичного узагальнення, аналізу і синтезу – для дослідження теоретичних засад системи управління ІП; абстрактно-логічний – для теоретичного узагальнення і формулювання висновків. В роботі розглянуто механізм інформаційного та організаційного управління ІП АТП. З метою управління ІП АТП здійснено комплексний вплив на сукупність чинників (економічних, соціальних, екологічних, політичних) на всіх рівнях ієрархії. Визначено, що функціонування системи управління ІП АТП значною мірою залежить від її організаційного забезпечення та запропоновано впровадження системи управління ІП АТП шляхом застосування системно-цільового підходу. Визначено, що завданням, поєднаних спільною метою, відповідають певні чинники та відповідна система управління.
Organizational support for managing the investment attractiveness of moto transport enterprises
Keywords: забезпечення; організаційне забезпечення; інвестиції; інвестиційна привабливість; підприємство; support; organizational support; investments; investment attractiveness; enterprise; 330.322