Проєкт капітального ремонту автомобільної дороги від вул. Набережна до промислового парку «Тростянець» в м. Тростянець Сумської області - Юнесс, Аукаф (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз функціональних можливостей програмного комплексу Anadelta Tessera, обґрунтування необхідності розробки проєктних рішень з капітального ремонту ділянки автомобільної дороги, збір характеристик району проєктування, проєктування поздовжнього і поперечного профілів автомобільної дороги та поверхневого водовідводу, проєктування посилення конструкції дорожнього одягу, розробку організації дорожнього руху шляхом використання дорожніх знаків, розмітки та бар’єрного огородження, оцінку розроблених проєктних рішень за коефіцієнтами аварійності та безпеки руху.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; система автоматизованого проєктування