Дослідження перспектив застосування теплового способу боротьби з зимовою слизькістю на автомобільних дорогах - Дроботова, Ірина Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведено розрахунок вартості підігріву покриття та витрата електроенергії на систему за експлуатаційний період, розподілення протиожеледних матеріалів на теоретичній ділянці та виконано порівняльний аналіз цих способів.
Keywords: Ефективність застосування різних способів боротьби з зимовою слизькістю на основі розрахунків використання теплового способу боротьби та розподілення протиожеледних матеріалів на автомобільній дорозі; зимове утримання; зимова слизькість; система обігріву доріг