Проект зони діагностування систем безпеки легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Діденко, В'ячеслав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – лінія діагностування. Мета проекту – зниження витрат на ТО и Р легкових автомобілів. Метод дослідження – аналітичні дослідження. У дипломному проекті проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації лінії діагностування систем активної безпеки легкових автомобілів. Виконано підбір діагностичного обладнання. Розроблені технологічні інструкції діагностування систем що забезпечують безпеку руху автомобіля.
Keywords: СТО; РОЗРАХУНОК; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ПОСТ ДІАГНОСТИКИ; СТЕНД; СКАНЕР; ДІАГНОСТИЧНА СТІЙКА