Наплавлення деталей, що працюють в умовах абразивного зносу з помірним ударним навантаженням - Багров, В. А.; Bahrov, V. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В статті розглянуті можливості застосування наплавочних електродів з покриттям, що містить графіт, ферохром і карбід бору. Встановлено, що запропонований склад електродного покриття забезпечує високі зварювально-технологічні властивості електрода і якість наплавленого металу, що дозволяє робити багатошарове електродугове наплавлення деталей, які працюють в умовах абразивного зносу з помірним ударним навантаженням.
Hardfacing of parts which work in conditions of abrasive wear with moderate impact loads
Keywords: сталь; зносостійкість; наплавлення; ферохром; карбід бору; steel; wear resistance; surfacing; ferrochrome; boron carbide; 621.791