Дослідження поточних показників функціонування маршрутної мережі міста Хмельницький. Частина 2. Оцінка показників обслуговування населення громадським транспортом - Курляндський, Кирило Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Вироблення ефективних управлінських рішень щодо внесення змін у маршрутну мережу міського громадського транспорту можливе лише при використанні сучасних інструментів для створення транспортних моделей міст, оскільки навість при невеликій кількості маршрутів така задача має доволі велику складність. В роботі зроблений внесок у розробку транспортної моделі громадського транспорту м. Хмельницький у програмі PTV Visum та за її допомогою оцінені поточні показники якості транспортного обслуговування населення міста.
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа; транспортна модель; транспортний попит; якість обслуговування; Visum