Інформаційно-управляюча система гібридної силовою установкою транспортних засобів спеціального призначення - Фарига, Ярослав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи силової установки для роботизованих транспортних засобів підвищеної прохідності на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
Keywords: інформаційно-управляюча система; роботизований транспортний засіб; силова установка; програмні засоби