Підвищення ефективності доставки хлібобулочних виробів в міському сполученні ПРАТ «САЛТІВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» - Бєлих, Наталія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розроблено раціональну транспортно-технологічну схему доставки хлібобулочних виробів в міському сполученні, що базується на визначенні доцільних марок рухомого складу з раціональною вантажністю та розробці раціональних розвізних маршрутів. Визначене значення економічного ефекту, що може бути отриманий у разі впровадження результатів дослідження в розмірі 607433 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів щодо поліпшення технології доставки складе 33 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись для підприємств автомобільного транспорту, що займаються доставкою хлібобулочних виробів у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: вантажність; хлібобулочні вироби; перевезення; рухомий склад; ефект; витрати