Підвищення довговічності дорожньої конструкції армуванням геосинтетичними матеріалами - Шаповалов, Іван Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В процесі виконання кваліфікаційної роботи були детально розглянуті: підвищення довговічності асфальтобетонних покриттів; розвиток де-формацій та руйнувань асфальтобетонних покриттів; основні види геосинтетичних матеріалів та їх загальна характеристика; вимоги до геосинтетичних матеріалів; термостійкість георешіток для армування асфальтобетону; оцінка експлуатаційного стану ділянки дороги; розрахунок обсягів ро-біт і потреби в дорожньо-будівельних матеріалах; технологія ліквідації пошкоджень та руйнувань дорожнього покриття; технологія та організація ямкового ремонту; технологія та організація поточного ремонту дорож-нього покриття; технологія та організація капітального ремонту дорож-нього одягу; охорона праці.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційний стан; інтенсивність руху; деформації; геосинтетичні матеріали; довговічність; ямковий ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт охорона праці