Оптимізація параметрів вантажопотоків при консолідації відправлень промислового обладнання на маршрутах Словаччина – Україна - Шевкунов, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Expert-Logistics» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного транспорту в міжнародному сполученні.
Keywords: доставка; вантажопоток; консолідація; промислове обладнання; математична модель; економічний ефект