Енергозбереження в системах електропостачання - Гнатов, Андрій Вікторович; Аргун, Щасяна Валіковна; Дзюбенко, Олександр Андрійович; Тарасова, Валентина Всеволодівна; Левенець, Аліна Олександрівна; Пілявець, Ольга Олегівна; Hnatov, Andrii; Arhun, Shchasiana; Dziubenko, Oleksandr; Tarasova, Valentina; Levenets, Alina; Pilyavets, Olga; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Проведено аналіз технічних шляхів раціонального використання електроенергії та методів і засобів енергозбереження і економії енергоресурсів. Проаналізовано технічні шляхи раціонального використання електроенергії та основні резерви (заходи) щодо її збереження. Розглянуто застосування об’єктно-діяльністної моделі для управління енергозбереженням. Оцінені можливі шляхи зменшення втрат в системах електропостачання.
Energy saving in power supply systems
Энергозбережение в системах электроснабжения
Keywords: система електропостачання; втрати енергії; шляхи енергозбереження; електрична енергія; електричні мережі; економія електроенергії; power supply system; energy losses; ways of energy saving; electric power; electric networks; electricity saving; система электроснабжения; потери энергии; пути энергосбережения; электрическая энергия; электрические сети; экономия электроэнергии; 629.3+504; 10.30977/VEIT.2018.13.0.80