Методичні вказівки до самостійної роботи з вибіркової дисципліни «Нормоконтроль та академічна доброчесність» : для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх спеціальностей - Букрєєва, О. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Ці методичні вказівки призначені для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» з метою надання допомоги при підготовці та виконанні самостійної роботи з дисципліни «Нормоконтроль та академічна доброчесність». Вони містять відомості щодо організації вивчення дисципліни під час денного або заочного навчання, загальні вказівки щодо самостійної роботи, завдання та її контроль, питання до заліку. Методичні вказівки складено згідно з програмою дисципліни.
Keywords: академічна доброчесність; академічний плагіат; академічне письмо; дипломна робота; випускна кваліфікаційна робота; бібліографічні посилання