Удосконалення технологічного процесу доставки тарно-штучних вантажів в напрямку Житомир – Харків автомобілями ФОП Стадник С. О. - Буцикін, Дмитро Богданович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані безпосередньо у діяльності ФОП Стадник С.О., що дозволить оптимізувати маршрути перевезень, зменшити витрати ресурсів, підвищити рівень обслуговування клієнтів та загальну конкурентоспроможність підприємства. Запропоновані рішення можуть бути також адаптовані для інших суб’єктів господарювання, які здійснюють подібну діяльність у сфері автомобільних вантажних перевезень.
Keywords: вантажні перевезення; маршрут; навантажувальнорозвантажувальний механізм; доставка; вантаж