Вплив ДП «Балаклійський ремонтний завод» на атмосферне повітря - Хоменко, Максим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Наведено загальну характеристику ДП «Балаклійський ремонтний завод», проаналізовані технологічні процеси, що призводять до виникнення забруднюючих атмосферне повітря речовин, характеризовані джерела викидів і обсяги забруднюючих речовин. Обґрунтована санітарно-захисна зона. Дана характеристика пилогазоочисного обладнання. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – пошук більш ефективного газоочисного обладнання при збільшенні обсягу ремонту військової техніки.
Keywords: військова техніка; технологічні процеси ремонту; викиди в атмосферне повітря; забруднюючі речовини; санітарно захисна зона; газоочисне обладнання