Моделі проєктування систем на базі IoT. Частина 1. Розробка багатокритеріальної моделі вибору бездротової технології для IoT - Веприцький, Кирил Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз проблеми впровадження бездротових технологій промислового Інтернету речей; проведено аналіз критеріїв вибору бездротові технології для IoT; розроблено загальну постановку задачі вибору бездротової технології для IoT багатьма критеріями; провести огляд методів багатокритеріальної оптимізації; розроблено модель вибору бездротової технології для IoT зв багатьма функціоналами та вартісними критеріями; наведено приклад використання розробленої моделі вибору бездротової технології для IoT за багатьма функціональними та вартісними критеріями.
Keywords: Альтернатива; бездротова технологія; інтернет речей; критерій; метод аналізу ієрархій