Проект будівництва ділянки автомобільної дороги Н-12 Суми – Полтава км 15+400 до км 16+400 з розробкою заходів з організації дорожнього руху - Присяжнюк, Ілля Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – автоматизоване проєктування будівництва ділянки автомобільної дороги Н-12 Суми – Полтава км 15+400 до км 16+400 з розробкою заходів з організації дорожнього руху. Мета роботи – розробка проєктних рішень будівництва нової автомобільної дороги з розробкою заходів з організації дорожнього руху, що буде відповідати всім нормативним документам. Метод дослідження – аналіз науково-технічної, нормативної і довідкової літератури, аналіз та застосування сучасних методів автоматизованого проєктування. В ході виконання дипломної роботи проаналізовано характеристики району проєктування ділянки дороги, виконано загальний аналіз сучасних систем автоматизованого проєктування та детальний аналіз програмного комлексу CREDO, запроєктованно трасу автомобільної дороги, запроєктованно поздовжній та поперечні профілі, конструкцію дорожнього одягу, водопропускні труби та виконано розробку заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; поперечний профіль; система автоматизованого проєктування