Теоретичні аспекти аутсорсінгу у сфері міжнародних автомобільних вантажних перевезень - Пономарьова, Н. М.; Пономарьов, А. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті розглянуто актуальність використання послуг логістичних операторів з метою підвищення ефективності міжнародних автомобільних вантажних перевезень. Розглянуто класифікацію операторів ринку логістичних послуг. Зазначено важливість впливу на імідж клієнта надійного PL- оператора.
Keywords: логістика; аутсорсінг; PL-оператор; міжнародні вантажні перевезення; international freight traffic; transportation service; transport service structure; 338.467.4 : 629