МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ВИТРАТ СУБ’ЄКТІВ РИНКУ МІЖНАРОДНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ВАНТАЖІВ - Нагорний, Є. В.; Наумов, В. С.; Іванченко, А. В.; Нагорный, Е. В.; Иванченко, А. В.; Nagornji, Ye.; Naumov, V.; Ivanchenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано методику розрахунку витрат суб’єктів ринку міжнародних перевезень на автомобільному та залізничному транспорті, яка враховує імовірнісну природу ряду технологічних показників.
МЕТОДИКА РАСЧЕТА ЗАТРАТ СУБЪЕКТОВ РЫНКА МЕЖДУНАРОДНЫХ ПЕРЕВОЗОК ГРУЗОВ
METHOD OF THE COSTS CALCULATION OF INTERNATIONAL TRANSPORT MARKET PARTICIPANTS
Keywords: суб’єкт ринку; міжнародні перевезення; витрати; субъект рынка; международные перевозки; затраты; market participant; international transport; costs; 656.788