Підвищення надійності автотракторних двигунів удосконаленням системного аналізу якості моторних мастил - Бєлов, Дмитро Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розроблено рекомендації з підтримки якості працюючих моторних олив в мастильній системі автотракторних дизелів, що дозволяють збільшити їх працездатність з використанням саморегулюючої системи змащення.
Keywords: двигун; моторне мастило; якість; змащення; надійність; присадки; хімічний склад; нагароутворення