Технологічні аспекти ущільнення асфальтобетонного покриття в зоні поздовжнього стику захваток при капітальному ремонті автомобільної дороги Харків – Золочів на ділянці км 44+000 – км 55+000 - Майстер, Максим Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз особливостей технології влаштування дорожнього покриття окремими смугами; дослідження температурних режимів суміші в зоні стику сполучення смуг покриття; конструкції та технології влаштування швів сполучення смуг проїзної частини автомобільних доріг технологія і організація капітального ремонту.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; руйнування асфальтобетонного покриття; довговічність; зона стику смуг покриття; нагрівання нижнього шару покриття; технологія і організація робіт; процес ущільнення; охорона праці