Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Основи проєктування підприємств автомобільного транспорту» : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Мармут, І. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У методичних вказівках розглянуто основні принципи розвитку і розміщення підприємств з технічного обслуговування та ремонту автомобілів. Надано методику технологічного розрахунку структурних підрозділів підприємств автомобільного транспорту і довідково інформаційний матеріал. Призначений для здобувачів денної та заочної форми навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт».
Keywords: станція технічного обслуговування; технологічний розрахунок; планувальне рішення; виробничий корпус; виробнича ділянка; 656.13.004