Використання штучного інтелекту в управлінні маркетинговою діяльністю підприємств транспортно-логістичної системи - Шпатар, Євгеній Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті особливості використання штучного інтелекту в управлінні підприємств транспортно-логістичної системи, визначено основні поняття та складові елементи штучного інтелекту, які можуть бути використані в управлінні маркетинговою діяльністю, розглянуто основні напрямки впровадження штучного інтелекту в управління маркетинговою діяльністю підприємств, проаналізовано сучасний стан управління маркетинговою діяльністю підприємств транспортно-логістичної системи та передумови використання штучного інтелекту, надано характеристику ТОВ «Raben Ukraine» як об’єкта дослідження та аналізувати маркетингову діяльність підприємства, проаналізовано клієнтський портфель ТОВ «Raben Ukraine» та оцінити рівень цифровізації в роботі з клієнтами, удосконалено концепцію управління маркетинговою діяльністю на основі ai-управління портфелем клієнтів, надано оцінку ефективності пропозицій та системи підтримки маркетингових рішень.
Keywords: штучний інтелект; управління маркетинговою діяльністю; транспортно-логістична система; портфель клієнтів; оцінка рівня цифровізації