Цифрове моделювання місцевості за результатами виконання інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка з км 0+000 до км 7+650 - Шангіна, Анна Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз нормативноправового забезпечення щодо виконання комплексу робіт з геодезичного вишукування та обробки результатів; топографо-геодезичне вивчення району виконання робіт; аналіз об'єкта інженерно-геодезичних вишукувань; аналіз функціональних можливостей геодезичного обладнання; створення опорної геодезичної мережі, координування і визначення висотного положення; аналіз функціоналу програмних комплексів для обробки геодезичних вишукувань; побудову цифрової моделі місцевості.
Keywords: GNSS-приймач; вишукування; геодезичні вимірювання; тахеометр; система автоматизованого проєктування; цифрова модель ситуації; цифрова модель рельєфу; цифрова модель місцевості