Діагностика високовольтної акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Марченко, А. В.; Smyrnov, Oleh Petrovich; Borisenko, Anna Olegovna; Marchenko, Anton Valerievich (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Стаття присвячена вирішенню важливої та актуальної науково-прикладної задачі, що пов’язана з підвищенням ефективності процесу діагностики високовольтної акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf за допомогою дилерського діагностичного сканера Nissan Consult III plus.
Диагностика высоковольтной аккумуляторной батареи электромобиля Nissan Leaf
Diagnostics of a high-voltage storage battery of Nissan Leaf electric car
Keywords: електромобіль; Nissan Leaf; тягова акумуляторна батарея; діагностика; калібрування; діагностичний сканер; діагностичний інтерфейс; электромобиль; тяговая аккумуляторная батарея; диагностика; калибровка; диагностический сканер; диагностический интерфейс; electric car; traction battery; diagnostics; calibration; diagnostic scanner; diagnostic interface; 629.3; 10.30977/VEIT.2019.16.0.19