Розробка корпоративної системи управління проєктами на підприємстві торгівлі - Сафронова, Дарина Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – товариство з обмеженою відповідальністю «Бастіон». Метою роботи є розробка рекомендацій для побудови корпоративної системи управління проєктами на підприємствах торгівлі. Метод дослідження – методи аналізу та синтезу, групування і узагальнення, порівняльний аналіз, графічний метод, методи статистичного та економічного аналізу, експертні оцінки. Наукова новизна дослідження полягає в розробленому методичному підході у вигляді алгоритму побудови корпоративної системи управління проєктами на підприємствах малого бізнесу. Практична значущість роботи полягає в тому, що застосування КСУП у компанії ТОВ "Бастіон" дає змогу обґрунтованіше ставити мету та дотримуватися її під час виконання проєктів, оптимізувати використання наявних ресурсів і не допускати конфліктних ситуацій, у більшому обсязі враховувати проєктні ризики, контролювати виконання сформованого плану, аналізувати фактичні показники та вчасно вносити корективи в перебіг робіт, накопичувати, аналізувати та використовувати в майбутньому досвід успішно реалізованих проєктів.
Keywords: управління; стратегія; корпоративної системи управління; проєкт; підприємство малого бізнесу