ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНІ МІЖНАРОДНОГО ДОСВІДУ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ ФОТО- ТА ВІДЕОФІКСАЦІЇ ПОРУШЕНЬ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Голубов, С. Г.; Голубов, С. Г.; Holubov, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто актуальні питання застосування засобів фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Досліджено зарубіжний досвід застосування зазначених засобів. Висловлюється пропозиція щодо впровадження в Україні засобів фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху.
О ВНЕДРЕНИИ В УКРАИНЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ОПЫТА ПРИМЕНЕНИЯ СРЕДСТВ ФОТО- И ВИДЕОФИКСАЦИИ НАРУШЕНИЙ ПРАВИЛ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
ABOUT IMPLEMENTATION IN UKRAINE INTERNATIONAL EXPERIENCE CONCERNING APPLICATION OF PHOTO- AND VIDEOFIXATION OF TRAFFIC RULES VIOLATIONS
Keywords: безпека дорожнього руху; технічні засоби фото- та відеофіксації; зарубіжний досвід; безопасность дорожного движения; технические средства фото- и видеофиксации; зарубежный опыт; road safety; photos- and videosfixation equipment; foreign experience; 351.811(477)