Веб-додаток для клієнтської частини з використанням технологій Big Data - Стегній, Андрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Результат полягає у доведенні доцільності розробки програмного забезпечення з урахуванням масштабованості та гнучкості, що дозволить їй адаптуватися до мінливих потреб і вимог. Практичний результат передбачає у самостійному отриманні знань та вмінь магістра спеціальності 122 Комп’ютерні науки з технічної підготовки архітектури, функціонування, комунікаційного устаткування та рекомендацій (інструктивного супроводження) з системного адміністрування автомобільної телематики в задачах розподілу комп’ютерного ресурсу. Особливо слід визначити комплексний характер цієї роботи. Область використання отриманих результатів: автомобільні транспортні дорожні організації України.
Keywords: веб-додаток; веб-сервіси; бездротова мережа; інтернет; дані; процес розробки