Дослідження граничних часових інтервалів на нерегульованих перехрестях - Євчук, М. Ю.; Грицунь, О. М.; Евчук, М. Ю.; Грыцунь, О. М.; Yevchuk, M.; Hrytsun, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
За результатами дослідження визначено величину граничних часових інтервалів у транспортних потоках другорядних напрямків на нерегульованих перехрестях, зроблено висновки про існування меж рівнів зручності руху та зміну величини пропускної здатності.
Исследование предельных временных интервалов на нерегулируемых перекрестках
Study on boundary time interval unregulated intersection
Keywords: граничний часовий інтервал; критичний інтервал; інтенсивність руху; пропускна здатність; нерегульоване перехрестя; склад транспортного потоку; предельный временной интервал; критический интервал; интенсивность движения; пропускная способность; нерегулируемый перекресток; состав транспортного потока; maximum time interval; critical interval; traffic intensity; capacity; non-signalized intersection; traffic flow share; 656.13