Спосіб влаштування консольної частини монолітної залізобетонної плити мостової споруди - Кіслов, Олександр Григорович; Більченко, Анатолій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Спосіб влаштування консольної частини монолітної залізобетонної плити мостової споруди включає монтаж арматурного каркаса та бетонування консолі з верхньої частини прогонової будови з використанням пересувної опалубки. Після завершення процесу бетонування залишають незнімну опалубку на споруді як нижню зовнішню арматуру консолі.
Keywords: мостова споруда; залізобетонна плита; арматурний каркас