Стратегія розвитку інноваційного експортного виробництва на підприємстві в сучасних умовах цифровізації - Чень, Чен (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Предметом дослідження є стратегія розвитку інноваційного експортного виробництва компанії Huawei Technologies Co Ltd. Мета роботи – запропонувати шляхи вдосконалення стратегії розвитку інноваційного експортного виробництва компанії Huawei Technologies Co Ltd. Методи дослідження – системний аналіз, методи аналізу та синтезу, групування і узагальнення, порівняльний аналіз, графічний метод, методи статистичного та економічного аналізу та ін. Розроблено пропозиції щодо стратегії розвитку інноваційного експортного виробництва компанії «Huawei Technologies Co Ltd». Підприємству необхідно розширювати ринкову частку з допомогою агресивного маркетингу. З метою реалізації обраної стратегії компанії Huawei Technologies Co Ltd необхідно провести наступні заходи: адаптувати структуру бізнесу для діяльності в трьох ключових галузях: клієнти, продукти, регіони; провести реструктуризацію в операторському, корпоративному та споживчому сегментах ринку для оптимізації процесу надання інноваційних, диференційованих, передових рішень; створити підрозділ Продукти та Рішення; залучати професійні компанії шляхом аутсорсингу для визначення рівня задоволеності клієнтів.
Keywords: експорт; інновації; інноваційне експортне виробництво; стратегія розвитку; телекомунікації