Комплексні інженерно-геодезичні вишукування для розробки проекту капітального ремонту мосту на КМ 47+012 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка в Харківській області. - Савченко, Анна Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуто польові геодезичні роботи з подальшою камеральною обробкою для відновлення мосту та під’їзною автомобільною дорогою, що знаходиться в зруйнованому стан. Був зроблений детальний огляд об’єкту та забрані дані для розробки проєкту капітального ремонту мосту та автомобільної дороги загального користування державного значення. Складено план та вся необхідна супроводжувальна документація для автомобільної дороги та мосту. Польові роботи були виконані сучасним геодезичним обладнанням. Всі обчислення та креслення виконані із застосування комп’ютерної техніки та відповідних профільних програмних комплексів. Проведено огляд виконавчої документації.
Keywords: капітальний ремонт; вишукувальні роботи; виконавча зйомка; камеральна обробка; автомобільна дорога