Підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Одеса ‒ Кучурган на ділянці км 39+000 – км 53+000 - Коєв, Денис (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Під час виконання дипломного проєкту були детально розглянути питання: аналіз природно-кліматичних умов Одеської області; інтенсивність та склад транс-портного потоку; обґрунтування виду експлуатаційних заходів; визначення обсягів ремонтних робіт; організація зимового утримання дороги; технологія і організація аварійного ремонту, ліквідація (забивання) тріщин та осідань асфальтобетонного покриття; технологія і організація капітального ремонту дорожнього покриття; ко-нтроль якості проведення ремонтних робіт; охорона праці.
Keywords: Технологія робіт з утримання та ремонту автомобільної дороги. автомобільна дорога; експлуатаційний стан; міцність; рівність; ремонт; дорожній одяг; контроль якості; техніка безпеки