Визначення ефективної мультимодальної технології доставки обладнання та механізмів із США в Україну - Новіков, Сергій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «PVL Logistic» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою різного виду транспорту в міжнародному сполученні.
Keywords: доставка; мультимодальна технологія; обладнання та механізми; математична модель; економічний ефект