Сигнальний пристрій безперервного спостереження за приладами та органами управління автогрейдера - Дудник, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті було запропоновано сигналізатор для безперервного спостереження за приладами та органами управління автогрейдера, який дозволяє легко визначити стан органів управління автогрейдера, що контролюються, навіть при одночасному виконанні декількох функцій.
Keywords: автогрейдер; робочі органи землерийних машин; земляне полотно; грунт