Аварійні роботи з ліквідації розмиву конусу опори сталезалізобетонного мосту у Львівській області. Частина 1 - Загорулько, Марина Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглядається актуальність теми, встановлюються мета, об’єкт та задачі дослідження. Виконується огляд нормативних, науково-технічних, сучасних періодичних та електронних джерел інформації з питань обстеження та експлуатації штучних спорудах. Розглядається обстеження конкретного сталезалізобетонного мосту на дорозі Сколе – Славське у Львівській області після розмиву конуса. Обстежуються всі елементи даного мосту: мостове полотно, прогонова будова, опори та опорні частини, фундаменти, підходи до мосту та русло. Виконується оцінка технічного стану мосту. Робляться висновки.
Keywords: дефекти; мостове полотно; обстеження; опори; опорні частини; прогонова будова