Підвищення ефективності діяльності автотранспортного підприємства - Пронін, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи є розробка заходів, спрямованих на підвищення ефективності діяльності автотранспортної компанії. В роботі вирішенні такі завдання: - узагальненні теоретичні аспекти підвищення ефективності діяльності автотранспортної компанії; - виявлено основні напрями підвищення ефективності діяльності автотранспортної компанії; - складено організаційно-економічну характеристику ТОВ «АЛЬФАТРАНС»; - проведений аналіз ефективності діяльності ТОВ «АЛЬФАТРАНС»; - розроблені заходи, що посприяли підвищенню результативності діяльності ТОВ «АЛЬФАТРАНС».
Keywords: ефективність діяльності; вантанжні перевезення; логістичні процеси; ефективність заходів