Технологія та організація ремонту та експлуатаційного утримання автомобільної дороги Обхід м. Сум на ділянці км 0+000 – км 18+766 - Лисенко, Дмитро Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проєкті наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; ремонт; дорожнє покриття; дорожній одяг; технологія й організація робіт