Підвищення ефективності системи доставки вантажів на підприємстві ТОВ «ДАВЛЕКС» - Кулікова, Марина Едуардівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У якості практичної реалізації запропонованої методики було створено модель в програмному середовище МАТLAB. За результатами якої було визначено, що раціональним перевізником буде вибір ТОВ "АГРОТЕП" для перевезення різних товарів у міжнародному сполученні, так як даний перевізник має найвищій інтегральний показник якості.
Keywords: вантажний транспорт; перевізник; збереженість вантажу; вартість доставки; термін доставки