ПРОГРАМНИЙ КОМПЛЕКС АЕСУМ: ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ, СУЧАСНИЙ СТАН ТА НАПРЯМИ ПОДАЛЬШОГО РОЗВИТКУ - Боднар, Л. П.; Канін, О. П.; Панібратець, Л. Г.; Канин, А. П.; Панибратец, Л. Г.; Bodnar, L.; Kanin, А.; Panibratets, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто досвід розробки та впровадження Аналітичної експертної системи управління мостами (АЕСУМ), головні функції системи, останні розробки та перспективні напрями розвитку.
ПРОГРАММНЫЙ КОМПЛЕКС АЭСУМ: ОПЫТ ВНЕДРЕНИЯ, ТЕКУЩЕЕ ПОЛОЖЕНИЕ И НАПРАВЛЕНИЕ ДАЛЬНЕЙШЕГО РАЗВИТИЯ
SOFTWARE AESUM: EXPERIENCE OF IMPLEMENTING, POSITION, AND DIRECTION OF FURTHER DEVELOPMENT
Keywords: система управління мостами; АЕСУМ; програмний комплекс; функції АЕСУМ; система управления мостами; АЭСУМ; программный комплекс; функции АЭСУМ; bridge management system; AESUM; software package; AESUM functions