МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАМОВНИКІВ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО АВТОТРАНСПОРТУ ПРИ ВИКОНАННІ АВАРІЙНИХ РЕМОНТНИХ РОБІТ - Столяр, Тетяна Вікторівна; Тютюннік, В.В. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Розроблено математичну модель транспортного обслуговування замовників спеціалізованого автотранспорту при виконанні аварійних ремонтних робіт.
Keywords: клієнт; спеціалізований автотранспорт; ремонтні роботи; теорія масового обслуговування; математична модель; імовірність; 656. 022.2+629.36