Методи маршрутизації пакетів даних в мобільних системах телематики - Мнушка, О. В.; Mnushka, O. V. (My University, 2017)
Визначено функціональні вимоги до мобільних систем телематики. Проведено аналіз методів побудови мобільних систем телематики та методів маршрутизації пакетів в них. Запропоновано структуру мобільної Веб-орієнтованої системи телематики на основі використання одноплатних комп’ютерів під керування ОС Linux. Перспективами подальших досліджень є побудова інтегрованої хмарно- орієнтованої системи телематики.
Methods of data packet routing in mobile telematics systems
Keywords: навігація; маршрутизація пакетів; система телематики; протокол