АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Запорожець, О. І.; Русаловський, А. В.; Запорожец, А. И.; Русаловский, А. В.; Zaporozhets, O.; Rusalovskyi, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Виконано аналіз стану та ефективності нормативно-правових підстав навчання та перевірки знань з питань охорони праці викладачів вищих навчальних закладів у Головному навчально-методичному центрі Держгірпромнагляду України. Запропоновано повернутися до практики проходження викладачами охорони праці підвищення кваліфікації, розробити Положення про підвищення кваліфікації викладачів охорони праці.
АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ ПОВЫШЕНИЯ КВАЛИФИКАЦИИ ПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ ПО ОХРАНЕ ТРУДА ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ
ACTUAL QUESTIONS OF PROFESSIONAL DEVELOPMENT OF TEACHERS FOR THE LABOR PROTECTION OF HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS
Keywords: охорона праці; викладачі; навчання; підвищення кваліфікації; охрана труда; преподаватели; обучение; повышение квалификации; a labor protection; teachers; training; improvement of professional skill; 331.45+37.09