Дослідження раціональної дворівневої складської системи «Полекс-Транс-Логістик» - Слишкіна, Катерина Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблені заході які спрямованих на підвищення ефективності системи постачань ТОВ «Полекс-Транс-Логістик». Виконано моделювання дворівневої системи управління запасами лінійної конфігурації. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний розмір замовлення; склад; abc-аналіз; xyz-аналіз