Інформаційна технологія диспетчерського управління маршрутами транспорту - Мотчаний, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено огляд і аналіз проблеми диспетчерського управління маршрутами транспорту. Розроблено інформаційну технологію диспетчерського управління маршрутами транспорту. Розроблено імітаційну модель транспортних потоків для аналізу та прогнозування маршрутів
Keywords: диспетчерське управління; маршрути; транспорт; інформаційна технологія; модель; база даних