СТРУКТУРА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ЗБОРУ ДАНИХ ПРО ПАРАМЕТРИ ВАНТАЖОПОТОКІВ У ВЕЛИКИХ МІСТАХ - Нагорний, Є. В.; Наумов, В. С.; Черепаха, О. С.; Нагорный, Е. В.; Черепаха, А. С.; Nagornji, Ye.; Naumov, V.; Cherepakha, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено аналіз особливостей використання логістичних порталів у процесі транспортного обслуговування. Описано методику розв’язання задачі збору вихідних даних про параметри вантажопотоків, основану на розробці спеціалізованої інформаційної системи з відкритим кодом.
СТРУКТУРА ИНФОРМАЦИОННОЙ СИСТЕМЫ СБОРА ДАННЫХ О ПАРАМЕТРАХ ГРУЗОПОТОКОВ В КРУПНЫХ ГОРОДАХ
STRUCTURE OF THE INFORMATION SYSTEM FOR DATA COLLECTION ON THE FREIGHT FLOW PARAMETERS IN CITIES
Keywords: системи керування базами даних; параметри вантажопотоків; заявка; вантажовласник; атрибути відносин; системы управления базами данных; параметры грузопотоков; грузовладелец; атрибуты отношений; database management system; freight flow parameters; application; freight owner; attributes relations; 656.073.28