Розробка системи автоматизованого керування малогабаритними навантажувачами. Частина 2. Конструкторська частина - Ткаченко, Богдан Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У даній роботі розглянуто необхідність застосування комп’ютерного моделювання, у тих випадках, коли при прямому фізичному експерименті виникають труднощі. Об’єктом дослідження є навантажувач ПМТС-1200. Предметом роботи є розробка системи автоматизованого керування малогабаритними навантажувачами. Методи дослідження: порівняльний аналіз, експлуатаційне дослідження та статистична обробка експериментальних даних, побудова математичних моделей оптимізаційних функцій відгуку, оптимізація отриманих даних та формулювання практичних рекомендацій. Наведено результати комп'ютерного моделювання робочих процесів малогабаритного навантажувача ПМТС 1200. Достатньо детально розроблено комп’ютерну модель досліджуваного зразка, та приведено план та методика проведення експерименту.
Keywords: автоматизація; гідросистема; гідроциліндр; динамічна система; малогабаритний навантажувач; опір копанню