Дослідження сніжно-хуртовинного режиму доріг Полтавської області - Ковбаса, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Детально розглянути питання: зимове утримання доріг, методи визначення параметрів снігопадів, висоти снігового покриву та ожеледі. Дослідження сніжно-хуртовинного режиму в цілому та окремо для Полтавської області.
Keywords: зимове утримання; боротьба із зимовою слизькістю; кліматологія; метеорологічні елементи; ожеледь; снігопад; протиожеледні матеріали