Транспортний засіб категорії М1. Розробка головної передачі та оцінка ефективності дії антиблокувальної системи - Гусейнов, Ельвін Ахмедович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – головна передача автомобіля M1. Мета проекту – розробка головної передачі транспортного засобу категорії M1, оцінка ефективності дії антиблокувальної системи. Метод дослідження – розробка автомобіля категорії M1 з головною передачею та оцінка ефективності дії антиблокувальної системи. В дипломному проекті були розглянуті переваги системи ABS, та зроблений аналіз автомобіля з системою ABS. Були розглянуті основи ефективності дії анти- блокувальної системи. Результати дипломного проєкту можуть бути використані в навчальному процесі і при проектуванні нових автомобілів.
Keywords: головна передача; піввісі; ведома конічна шестерня; сателіти диференціала; антиблокувальна система