Розробка технології виробництва щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей з вивченням впливу різних стабілізуючих добавок на властивості мастикового асфальтобетону - Скрипка, Дмитро Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуто питання виробництва щебенево-мастикових асфальтобетонів на асфальтобетонному заводі, що розташовано в смт Степанівка Сумської області. В роботі розглянуто відмінності щебенево-мастикових асфальтобетонів від традиційних асфальтобетонів. Окремо розглянуто вплив різноманітних стабілізуючих добавок на властивості щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей та щебенево-мастикових асфальтобетонів. Наведено технологічні особливості виготовлення щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей на заводі, виконано розрахунки складського господарства асфальтобетонного заводу.
Keywords: бітум; волокно; стабілізуюча добавка; мінеральні матеріали; щебенево-мастикова суміш; щебенево-мастиковий асфальтобетон