АНАЛІЗ УМОВ РЕГЕНЕРАЦІЇ ДИЗЕЛЬНОГО САЖОВОГО ФІЛЬТРА ДЛЯ ОБҐРУНТУВАННЯ ХІМІЗМУ ВИГОРЯННЯ САЖІ - Полив’янчук, А. П.; Шеховцов, Ю. І.; Заіграєв, Л. С.; Поливянчук, А. П.; Шеховцов, Ю. И.; Заиграев, Л. С.; Polivianchuk, A.; Shekhovtsov, Y.; Zaigrayev, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати розрахунків та теоретичного аналізу умов регенерації дизельного сажового фільтра для обґрунтування хімізму вигоряння сажі. Використано критерій Семенова для визначення впливу газофазової реакції поглинання кисню біля поверхні реакції та дифузійно-хімічний критерій подібності для визначення області протікання процесу вигоряння.
АНАЛИЗ УСЛОВИЙ РЕГЕНЕРАЦИИ ДИЗЕЛЬНОГО САЖЕВОГО ФИЛЬТРА ДЛЯ ОБОСНОВАНИЯ ХИМИЗМА ВЫГОРАНИЯ САЖИ
ANALYSIS OF REGENERATION OF DIESEL ENGINE PARTICULATE FILTER TO SUPPORT THE CHEMISTRY OF SOOT BURN
Keywords: сажовий фільтр; регенерація; сажа; критерій Семенова; дифузійно-хімічний критерій; сажевый фильтр; регенерация; критерий Семенова; диффузионно-химический критерий; particulate filter; regeneration; soot; criterion of Semenov; diffusion-chemical criterion; 621.43.068